Olet täällä

27

Kesä alkaa olla purkissa. Tässäpä kesän kohokohtia, aaltojen loisketta, lokkien kirkunaa ja auringonlaskuja. Maisema on tuttu jo vuosikymmenien takaa. Siksi se onkin varmaan mielen- tai sielunmaisema. Tunturit ovat toinen tärkeä paikka, jonne mieli halajaa.

Yksinkertaiset asiat ovat mukavia lomalla, ruuanlaittoa, tiskausta, kävelyä poluilla, saunomista, unohtamatta kahvittelua tietenkään. Myös yksinkertaiset ruuat tuntuvat parhailta kesällä. Aamulla tattaripuuroa (uusi tuttavuus), päivällä uusia perunoita, salaattia, kalaa jne. Pärjäsimme ilman uusia villityksiä kaura- ja papupöperöitä. Tosin kiinnostavat, kunhan saavat ne gluteenittomiksi. Valiolta on tulossa uutuus gluteenittomana, lihaa korvaava proteeiinivalmiste. Se ei ole varmaankaan vegaanille sopivaa.

Tänä kesänä olen selvinnyt monesta ruokapulmasta nokkoslätyillä, (Virtasalmen viljatuotteen uutuus). Nokkoslätyt käyvät ruuasta ja kahvileivästä. Sienisalaatti ja savukala, sopivat lättyjen kanssa yhtä hyvin kuin marjat ja kermavaahto .

Olin mökkilomalla siskojeni kanssa. Voirasia oli avattu molemmista päistä, toisesta ottivat keliaakikot , toisesta muut kaksi. Leipäpusseja oli kahta laatua myös, gluteenittomat lätyt kelpasivat kaikille. Tarkkana ollaan aina.

 

Kommentit

online order prednisone 10mg no prescription - predinson prescriptions buy prednisone with paypal canada

Lisää uusi kommentti