Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Toisinaan kannattaa tehdä matka sillan toiselle puolelle. Näin kävi matkatessani Messusillan yli Lutakosta Matkakeskuksen läheisyydessä sijaitsevaan Jyväskylän Vanhaan Asemaravintolaan. Ravintola on vaatimattoman näköinen ulkoa käsin, mutta sisällä odottavat tyylikkäät taulut, kauniit kristallikruunut ja muutoinkin kauniisti aseteltu ruokasali.

Henkilökunta oli todella mukavaa ja asiantuntevaa - tunsin olevani turvallisissa käsissä ja luontaisesti gluteenittomat ruuat löytyivätkin valikoimasta nopeasta. Pystyin syömään leipää ja kahvikeksejä lukuunottamatta kaikkia tuotteita. Salaattipöytä oli runsas ja keitto pisti suun hymyyn.

Myöskään pääruoka ei tuottanut pettymystä. Jauhelihapullissa oltiin käytetty ruokavaliooni sopivaa korppujauhoa ja kala-annos (lohi-kampelarullat sahramikastikkeessa) oli kaunis ja maistuva. Erityismaininta tulee kastikkeista, jotka ovat kielen mukanaan vieviä.

Jälkiruuaksi sain kahvin kera karamellejä. Sen verran makoisa kokemus oli, että kävin seuraavana päivänä ravintolassa uudemman kerran, eikä se tälläkään kertaa tuottanut pettymystä. Paikkaa kehtaa suositella, vaikka olisit välikulkumatkalla Jyväskylässä ja sinulla olisi hetki aikaa hyvälle ruokailulle.

Lisää uusi kommentti