Olet täällä

0

Olemme huomenna lähdössä karavaanarireissuun Savoon päin ja melkoista härdelliä tämä valmisteluhomma on ollut. Meidän Julius sai houkuteltua kaverinsa lähtemään mukaan reissaamaan, joten olen tässä yrittänyt koota neljän hengen tavaroita ruokineen mukaan. Kaksi matkalaisista on keliaakikkoja, minä ja Julius. 

 

Ruokatarvikkeiden pakkaaminen vaatikin melkoisen ajatustyön. Oli mietittävä, mikä säilyy hyvin ja mitä ylipäänsä haluamme reissussa syödä. Grillaaminen on tietenkin jokapäiväistä ja muistinkin ostaa kaupasta yleisiin grilleihin laitettavat foliovuuat. Siinä sitten uskaltaa lämmittää gluteenittomia leipiäkin. Farinan lettujauhoseos on myös oiva vaihtoehto matkalaiselle. Ei tarvitse ottaa niin monensorttista leipomistuotetta mukaan. Tila kun on todella rajallinen. 

 

Kyselin tuolta Facebookin Keliakia -ryhmästä vähän vinkkejä ruokapaikkoihin, jotka sattuvat matkamme varrelle. Suosituksena tuli Moilasen kahvila Naarajärvellä. Se osuukin juuri reittimme varrelle, kun ajamme Tampereelta Jyväskylään ja sieltä Pieksämäen kautta Kuopioon. Josko sieltä saisi ostettua vähän kahvipullaa mukaankin. 

 

Nyt takaisin pakkauspuuhiin ja varmasti kerron reissumme jälkeen, kuinka kaikki sujui. Mukavaa kesän alkua kaikille! :)

 

 

Tunnisteet: 
matkailukahvilat

Lisää uusi kommentti