Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Olen löytänyt uuden rakkauden. Nimittäin aurinkokuivatut tomaatit. Itsekseen nämä tomaatit ovat suorastaan karmean makuisia, mutta toimivat parhaiten esim. salaateissa tai vaikkapa näissä tomaattisissa perunarieskoissa. 

Ensin keitin 3 desilitraa vettä, levy nollalla ja kaadoin sekaan perunamuusijauhetta (kyllä, olen juuri näin laiska enkä edes viitsi lähteä tuohon perunasavottaan kun pussin avaaminen on niin helppoa). Annoin jäähtyä hetkisen aikaa, lisäsin ensin aurinkokuivatut tomaatit öljyineen (auringonkukkaöljyä), sekoitin ja lisäsin jauhoja, kunnes massa on käsiteltävää. 

Tein sitten seitsämän lättyä, joihin pistelin reiät (tosin vasta siinä vaiheessa kun olin jo tunkemassa niitä uuniin) ja annoin paistua 275 asteessa noin 14 minuuttia. 

Tässä lopputulos.

Rieskoista tulee ihanan mausteisia ja ovat parhaillaan silloin kuin voi sulaa niiden päälle, eikä tiedä polttaako suun vai ei!

Sekaan voi laittaa mitä mieli tekee ja elimistö sietää. Itse olen tehnyt rieskoja rusinoilla, kuivatuilla karpaloilla sekä juustoraasteella.

Lisää uusi kommentti