Olet täällä

0

 

Vietin eilen rentouttavan illan ystäväni kanssa. Kävimme katsomassa La la land -elokuvamusikaalin, joka täytti kyllä kaikki odotukset! Monta kertaa silmäkulmat kostuivat ja lopulta jäi mietteliäs olo. Elokuvan sanoma liittyi unelmien toteuttamiseen, ennen kaikkea uskallukseen toteuttaa niitä. Menimme sen jälkeen Turun Tiirikkalaan, joka on yksi Turun viihtyisimmistä paikoista. Siellä on yhdistetty perinteistä ja modernia sisustyyliä, asiakaspalvelu on ystävällistä ja juoma- sekä ruokavaihtoehdot herkullisia. Siellä puhuttiin ystäväni kanssa unelmista ja siitä, kuinka pysyä inspiroituneena.

Tällä hetkellä elämässäni riittää hommaa, koska olen niin monessa jutussa mukana. Aina kun saa jotain tehtyä, on seuraava juttu oven takana odottamassa. Monet jutut ovat minulle erittäin mieluisia, mutta tänään havahduin pienoiseen väsymykseen. Tajusin, että olen unohtanut tehdä asioita, joista saan kunnolla kicksejä ja jotka rentouttavat minua. Yksi näistä on liikunta. Olen joulun jälkeen kärsinyt motivaatiopulasta, mutta kuitenkin käynyt spinning-tunneilla. Tänään päätin koittaa Combat-treeniä ja vitsi mikä fiilis! Päätin, että panostan enemmän myös asioihin, jotka ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeitä, ja joissa pystyn jättämään stressiä taka-alalle.

Pari viikkoa sitten tein miniloman Outokumpuun siskoni luokse. Hän valmistuu keväällä nykytanssijaksi, joten halusin ehtiä vielä käymään siellä ennen kuin hän muuttaa sieltä pois. Oli myös ihanaa viettää laatuaikaa siskon kanssa <3 Otimme rennosti: kävimme kävelyillä, pääsin seuraamaan joitakin tanssitreenejä, kävimme kuntosalilla ja iltaisin kokosimme kunnon herkkupöydän ja katsoimme televisiota.

Teimme kauraleipäsiä tillillä ja ne maistuivat liian hyviltä, etenkin juuston kera. Sitten meillä oli vihanneksia ja dippiä sekä itsetehtyjä herkkusnacksejä, joihin tuli omenan tai banaanin päälle maapähkinävoita, kookoshiutaleita sekä saksanpähkinää.

Toisena iltana teimme Oreo-juustokakkua (tosin keksit eivät olleet alkuperäistä Oreota, vaan gluteenittomia "Domino-keksejä"). Söimme sen melkein kokonaan kahdestaan sinä iltana ja voin sanoa, ettei edes jouluna tullut sellaista ähkyä. Lisäksi olimme tehneet herkkupalleroita, joihin tuli banaania, kaurahiutaleita, kookoshiutaleita, tummasuklaa-paloja ja kaakaojauhetta. Oli kyllä sellaiset eväät koko reissun ajan, ettei tarvinnut nälkää nähdä! Päivisin söimme terveellisemmin ja kevyemmin, niin balanssi säilyi ;)

Nyt vietän viikonlopun opiskelujuttuja tehden. Onneksi kandin palautin määräaikaan mennessä, eli tammikuun viimeisenä päivänä. Se meni läpi plagiaatintunnistuksesta ja ensi viikon perjantaina onkin sitten kypsyyskokeen vuoro. Sitten on enää muutamia kursseja ja kandidaatin tutkinto on paketissa. Tuntuu ihan hullulta, mutta hyvältä. Hullun hyvältä! Kohta suuntaan katseen kohti autokoulua ja muita juttuja. Miten teidän kevät on lähtenyt käyntiin?

Iloa viikonloppuun!

- Nora