Olet täällä
On paikkoja, joissa olisi oikeasti mukava piipahtaa lounaalla, mutta valitettavasti hyvin usein pitää olla silmä tarkkana, jotta luontaisesti gluteeniton ruokailu onnistuu. Tarkoitus on hyvä, mutta valitettavasti henkilökunnan tietotaito ei riitä, vaikka kyseessä onkin S-ketjuun kuuluva ruokapaikka. Käymme lähes aina keskutelun siitä, mitä luontaisesti gluteeniton ruokavalio tarkoittaa, leipäni on lämmitetty kaikille tarkoitetussa leivänpaahtimessa ja levitteet leivän päälle otetaan kaikille yhteisestä rasiasta. Tällaisina hetkinä tuntee olonsa hiukan turhautuneeksi ja miettii, kuinka monta kertaa jaksaa käydä saman rumban lävitse. Sinällään ruoka on hyvää ja salattipöytä tuoreen raikas. Mikäli siis henkilökunnasta vielä sattuu paikalle se osaavin henkilö, on lounashetki onnistunut.
Lue blogikirjoituksia
Lue blogikirjoituksia
- huhtikuu 2015 (9)
- toukokuu 2015 (10)
- kesäkuu 2015 (11)
- heinäkuu 2015 (8)
- elokuu 2015 (5)
- syyskuu 2015 (8)
- lokakuu 2015 (5)
- marraskuu 2015 (1)
- joulukuu 2015 (8)
- tammikuu 2016 (3)
- helmikuu 2016 (8)
- maaliskuu 2016 (4)
- huhtikuu 2016 (1)
- toukokuu 2016 (2)
- kesäkuu 2016 (1)
- heinäkuu 2016 (1)
- elokuu 2016 (2)
- syyskuu 2016 (2)
- marraskuu 2016 (2)
- joulukuu 2016 (1)
- toukokuu 2017 (2)
- marraskuu 2017 (2)
- helmikuu 2018 (5)
- maaliskuu 2018 (4)
- huhtikuu 2018 (3)
- toukokuu 2018 (2)
- kesäkuu 2018 (2)
- elokuu 2018 (3)
- syyskuu 2018 (1)
- lokakuu 2018 (1)
- marraskuu 2018 (2)
- tammikuu 2019 (3)
- helmikuu 2019 (1)
- maaliskuu 2019 (1)
- huhtikuu 2019 (2)
- toukokuu 2019 (1)
- kesäkuu 2019 (1)
- heinäkuu 2019 (1)
- elokuu 2019 (2)
- marraskuu 2019 (1)
- tammikuu 2020 (1)
- maaliskuu 2020 (2)
- kesäkuu 2020 (2)
- elokuu 2020 (1)
- syyskuu 2020 (1)
- lokakuu 2020 (1)
Space
hidden
Lisää uusi kommentti