Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Minusta on ihana kertoa silloin kun löydän jotain ihanaa. Eilen olimme ystävän kanssa Vantaan Jumbossa ja mietimme, että mihin menisimme kahville. Sanoin ystävälle, että käyn haastattelemassa Arnoldsin kahvilan työntekijää. Olin aiemmin jo kuullut, että heillä on gluteenittomana joku heidän oma kehittelemänsä jyväsämpylä. Minulla ei itselläni ollut mitään tuntumaa aiemmin Arnoldsin kahvilasta ja sen gluteenittomista tuotteista, jotenkin olen sen ohittanut aina aiemmin. 

Teen aina tarkan haastattelun, jotta pystyn "haistamaan" kontaminaatioriskin. Ihastuin työntekijän ammattimaiseen otteeseen ja siihen kuinka asiantuntevasti hän tiesi gluteenittomien tuotteiden valmistamiseen liittyvät asiat. Päädyin sitten ottamaan tämän heidän gluteenittoman sämpylän kahvin kanssa. 

Arnoldsin gluteeniton seeds leivotaan pääosin siemenistä, pähkinöistä ja gluteenittomasta kaurasta. 

Ystäväni on ihana. Hän aina tarkkaan katselee mun ensireaktioitani, niin nytkin. Ensi haukkaisulla mä melkein aloin itkemään, niin ihana oli tuo sämpylä. Paras sämpylä ikinä, tätä mä hoin varmaan joka haukkaisulla, kun tätä söin. Ystäväni oli onnellinen mun puolestani. 

 

Kun olin syönyt, kävin antamassa työntekijälle positiivista palautetta. Annoin palautetta hänen asiakaspalvelustaan, siitä, että hän hyvin asiallisesti selosti minulle, että mitä tekee ja miten tekee. Annoin kiitosta siitä, että ovat luoneet näin täydellisen sämpylän.

Nyt tiedän, että minne jatkossa suunnistan itseni kun Jumboon haluan kahville. 

Ihana palvelu - ihana tuote. Hyvä Arnolds. Kiitosta pitää antaa aina kun saa hyvää palvelua.  Siitä mä pidän aina kiinni. Keliaakikko kiittää ja kumartaa. 

Maiju

Tunnisteet: 
kahvilatkeliakia

Lisää uusi kommentti