Olet täällä

0

Tässä on ehtinyt sattua ja tapahtua kaiken näköistä viime postauksestani. Joulu on taputeltu ja aloitettu uusi vuosi. Me lähdettiin mun siskon kanssa 365 päivää kestävään herkkulakkoon. Päivä 20/365, aloitettiin siis loppiaisena. Olo on ollut tosi hyvä. Turha ruokahalu on lähtenyt ja ongelmat vatsan kanssa siirtyneet taka-alalle. Oudointa tässä on se, että mun ei tee mieli edes sokeria tai rasvaa. 

Mistä tämä ajatus sitten lähti? No me katsottiin eräs dokumentti jossa oli puhetta siitä miten koukuttava yhdistelmä rasva ja sokeri on. Dokumentin testitulokset olivat hätkähdyttävät ja kylläkin pitivät paikkaansa. 

Mitä sitten sain joululahjaksi? No suurin lahjani oli porukoiden avustus uuden objektiivin hankinnassa. Objektiivi osottautui todella hyväksi hankinnaksi sillä se poiki kuvaus keikkoja neljä siltä seisomalta. Kyseisten kuvaushässäköiden jälkeen hankin lisäsalaman, joka odottaa vielä näytön paikkaa. Ensiviikolla on yksi kuvaus ja sitten on rauhallisempaa. Hyvä joululahja voin sanoa. Muuten lahjat koostuivat perinteisistä jutuista, sain jälleen kirjan jota olinkin toivonut, urheilu vaatteita ja yöpukuja.

Miten meni ruokailu? Me syötiin perinteistä jouluruokaa. Mun vanhemmat luulevat edelleen, että keliakia on minulle jotenkin arka asia tai koen jääväni asioista sen takia paitsi. No näin ei ole, mutta olihan se vähän hassua kun mennään mun ruokailun mukaisesti. 

Vielä lisättävää? Olen nykyään jättänyt punaisen lihan pois ja pyrin kokoajan vähentämään kanan käyttöä. Kalaa en jätä sillä siitä saa esimerkiksi B12-vitamiinia mitä saa vain eläinperäisistä tuotteista. Samoin tärkeitä rasvoja. Kalan syönti on lisääntynyt huomattavasti! Samoin oma oloni on parantunut. En voi kuin suositella teille muille!

Lisää uusi kommentti