Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Jyväskylässä pitkään vaikuttanut Jyväshovi sulki ovensa ja pian sen tilalla kasvaa uusi Verso. Pääsin tutustumaan uuden tulokkaan ilmeeseen Pop up -työpajassa, jossa esiteltiin hotellin ja baarin tunnelmaa ja tarjontaa. Olen pitkään arvostanut Klaus K:n ja Grand Hotel Tammerin kaltaisia paikkoja, joten odotus uutta Versoa kohtaan sen taustatahot tietäen oli korkealla.

Työpajan jälkeen omat tunnelmani olivat hyvät. Jyväshovin historia on huomioitu ja hotellihuoneiden tyyli sekoittaa 20- ja 30 -lukujen eksotiikkaa pyöräyttäen sen modernin väripaletin läpi. Itse olisin saattanut säilyttää vähän enemmän rouheutta hotellihuoneissa, mutta toisaalta seesteämpi tulokulma nauttii useampien silmäparien suosiota.

Ja sitten itse asiaan. Tarjolla oli luontaisesti gluteenittomia herkkuja suupalojen muodossa siinä missä ns. normaalejakin maistiaisia. Gluteenitonta leipää ei oltu vielä itse tehty, mutta ehkä tämäkin hetki vielä koittaa. Kuten taidamme kaikki tietää, on gluteeniton valmisleipä eteenkin pakasteena turhan tiivistä ja hiukan kuivaakin sulatettuna, eikä sen päälle välttämättä sovi samat tuotteet kuin gluteenia sisältävien leipien. Tämä on seikka, jota ei vielä olla otettu useastikaan huomioon, sillä gluteenittoman leivän tuntemus raaka-aineena ei ole ehkä niin tuttua ja saattaa on helpompaa tarjota samaa päällystettä kaikille leiville. Työpajassa tarjoillut itse tehdyt makeat suupalat olivat sen sijaan todella hyviä ja sopivat yhteen tarjoiltujen juomien kanssa.

Mielestäni on hienoa, että Versossa oltiin otettu gluteenittomuus huomioon jo ennen varsinaisia avajaisia. Vaikka kaikkia työpajan kävijöiden ideoita ei heillä pystyttäisikään toteuttamaan, on asiaa heidän tahollaan pohdittu ja tulevana asiakkaana tunnen olevani jo ennakkoon huomioituna.

Lisää uusi kommentti