Olet täällä

0

1. Saatiin Juhanin kanssa sen vanhemmilta lasten pelastusliivejä myytäviksi. Olihan ne pakko pukea päälle, kun olivat niin söpöjä.  

2. Ensimmäisen muuttopäivän selfie. Tykkään niin paljon tuosta valotuksesta kuvassa.

 

1. Koska Passat ei petä, siihen uusittiin moottori viime talvena ja se syö mukavasti öljyä.
2. Ikeassa. Mennään käymään vielä heinäkuussa uudemman kerran niin saadaan oikean kokoinen ruokapöytä ja toimiva kirjahylly.
3. Ohjaamon oma Orbi. Ihana kilpikonna, mäkin haluan!

 

EA3-kurssin fiilikset vaihtelivat laidasta laitaan.
1. Ensimmäinen päivä ja olin kovin ahdistunut. Olisin halunnut kotiin.
2. Olisikohan ollut kolmas päivä ja käytännön harjoitusten jälkeen fiilis oli mahtava. Ehkä mä joskus opin vielä ensiapua toistaiseksi vielä maalikkona.
3. Matkalla iltajuhlaan. Hyvin hyvin väsyneenä kylläkin. Juhla ja illallinen olivat aivan mielettömiä!!

 

1. Loppuharjoituksessa EA3-kurssilla. Tässä tehtävässä oli hyvinkin hätääntynyt isä ja lapsi, joka oli hukkunut. Minä nappasin lapsen ja työparini rauhoitteli isää. Onneksi on elvytystä harjoiteltu, sillä se tuli yllättävän automaattisesti näinkin todentuntuisessa tilanteessa. Eli lapsen elvytys lähtee 5 puhalluksella ja tämän jälkeen 30 painallusta ja 2 puhallusta jne. 

2. Vapaaehtoisenpelastuspalvelun isomman mittakaavan etsintäharjoituksessa. Olin maalihenkilö eli etsittävänä. Lähdin metsään noin klo 9 aikoihin ja minut löydettiin hieman klo 13 jälkeen. Kokemus oli todella hieno sillä tunsin oikeasti olevani eksynyt ja pääsin keskelle luontoa.

3. EA3 taas. Eräänä päivänä oltiin käyty johtamista läpi sa siinä minä nökötän ja yritän johtaa moottoripyörä onnettomuuteen joutuneen tytön pelastamista. Huh, ei oikeen onnistunut. Onneksi oli kouluttajat tukena.

 

1. EA3 loppuharjoituksesta, onnettomuuteen joutuneen naisen auttamista, minä kirjaan ja työpari tutkii.
2. Jälleen elvyttämässä. Olin niin monta kertaa sattumalta elvyttämässä. Mikäs siinä, tuleepahan harjoiteltua. Tällä kertaa ilmatiet ja elvytyksen laadun tarkkailu. 

 

1. Minä ja Muumimamma. Rakastan muumeja, meillä on iso kasa muumimukeja ja lautasia ja kulhoja. No okei ei niitä nyt niin valtavaa kasaa ole, etteikö niitä voisi lisää hankkia.
2. & 3. Minions, tarviiko sitä nyt muuta sanoa. Minulta löytyy tuollainen supersöpö vihko ja kynät. Täytyy huomenna hakea noita muistilehtiöitä.

Adios!

Tunnisteet: 
puhelimesta

Lisää uusi kommentti