Olet täällä

0

TANKOPARSA

Paketti tankoparsaa
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunamehua

Laita uuni 225 asteeseen.

Ensin katkaisin parsoista kovat päät taivuttamalla parsaa. Parsa katkeaa oikeasta kohdasta.
Tämän jälkeen Laitoin parsat pellille, päälle suolaa, pippuria ja öljyä.
Tämän jälkeen uunissa noin 10-15 minuuttia.
Paiston jälkeen parsojen päälle voi laittaa vielä sitruuna mehua.
Resepti täältä.



TUMMA RIISI

4 annosta

Vettä 7 dl
Riisiä 3 dl
Suolaa ½ t
Lisää riisi ja suola kiehuvaan veteen.
Sekoita. Keitä hiljalleen kannen alla n. 35–40 minuuttia.
 
BATAATTIRANSKALAISET


bataattia 1 kg
oliiviöljyä 2 rkl

MAUSTESEOS

paprikajauhoja 1 tl
sipulijauhetta 1 tl
sokeria 1 tl
suolaa 1 tl
pippuria 1 tl
 
Kuori ja leikkaa bataatit ranskalaisiksi. Saa olla aika iso kokoisia, sillä ne kutistuvat uunissa. Muista kuitenkin leikata bataatit suurinpiirtein saman kokoisiksi, jotta paistuvat tasaisesti.
Huuhtele bataattiranskalaiset hyvin, jotta tärkkelys häviää bataatin pinnalta. Kuivata pyyhkeen päällä huolellisesti.  Laita pussiin ja oliiviöljyä perään.
Sekoita maustehässäkkä kupissa ja kaada pussiin. Ravista reippaasti. Kaada bataattiranskalaiset pellille leivinpaperin päälle mahdollisimman irtonaisiksi.
Paista bataattiranskalaisia 225 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia, niin että ranskalaiset alkavat jo hiukan mustua ja pinta on rapea. 
Tunnisteet: 
resepti

Lisää uusi kommentti