Olet täällä

1

Siis messuihin. Mitä ihmettä? Olen odottanut messuja niin paljon. En ole ikinä kuulunut näin ainut laatuiseen yhteisöön. Odotan todella messualueella pyörimistä, bloggaajia, Noraa, Paulaa, Minnaa ja Hannaa. Samoin paneeli keskustelut kuulostavat mielenkiintoisilta, sillä itse olen miettinyt paljon gluteenitonta ruokavaliota noudattavia ihmisiä ja heidän syitään ruokavalioon. Keliakianuorten piste kiinnostaa myös, sillä en tunne yhtään keliaakikkoa omasta ikäluokastani.

Messuille lähden yhdessä äitini ja avopuolisoni kanssa. J toimii kuvaajana ja teemme videon kyseisestä päivästä. Samoin paljon kuvia on varmasti luvassa. Äiti toimii keliakia toverinani ja matka seurana. Toivon todella, että kuntoni antaa myöten messuille, sillä matka Lahdesta Tampereelle on pitkä. Nyt onneksi näyttää hyvältä. Mitä te odotatte messuilta?

Kommentit

Mä odotan sun ja muiden bloggaajien tapaamista sekä muiden mukavien ihmisten! :) Tosi ihanaa tosiaan, että messut ovat viikon päästä. Kiva päästä katselemaan ja kuuntelemaan, mitä keliakiakentällä tapahtuu.

Lisää uusi kommentti