Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Opiskelen tällä hetkellä Jamkilla pelinkehittäjä-koulutuksessa. Peliala on miesvoittoinen, naisia alalla taitaa olla 20 %, koulutuksessa määrämme on vielä vähäisempi. Yleisestikin tämän huomaa koulutustiloissamme siten, että naisten vessaan ei ole koskaan ruuhkaa, vaikka vessoja on vain yksi.

Miesvetoisuus näkyy myös yhteisruokailuvalinnoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Pitsa pitää pelialan ainakin Suomessa raiteillaan. Männä viikolla Jyväskylän Yritystehtaan järjestämän Buustia Peliin! -tapahtuman virallisilla jatkoilla (yhteistyössä EXPA:n ja JES ry:n kanssa)  ravittiin osallistujat pitsan voimalla. Ilmoittautumiskaavakkeessa pystyi avautumaan omista ruokarajoitteistaan ja tarjolla olikin kahta luontaisesti gluteenitonta makuvaihtoehtoa. Hienoa toimintaa!

Olen tainnut muutenkin tämän kevään aikana syödä pitsaa enemmän kuin naismuistiin. On ilahduttavaa huomata, että niinkin monesta jyväskyläläisestä pitseriasta saa tällä hetkellä itselle sopivaa lautasen täytettä. Se tosin täytyy sanoa, että en tiedä mistä johtuu runsas juuston käyttö juuri näissä pitsoissa. Vähemmälläkin päästäisiin hyvään lopputulemaan. Kenties näihin pienempiin pitsoihin yritetään laittaa sama määrä raaka-aineita kuin ns. normaalipitsoihin.

Lisää uusi kommentti