Olet täällä

Anonymous (ei varmistettu)
0

Hei taasen!

16.8. oli jälleen pitkään odottamani Ravintolapäivä. Helsingissä olen tavannut kiertää Punavuoressa sijaitsevan Ruttopuiston, Espan, Kallion Karhupuiston sekä muita satunnaisia paikkoja joita olen bongannut netistä. On aina yhtä ilahduttavaa kun löytää gluteenittomia ruokia tai herkkuja myyviä kojuja.  Mukavaa vaihtelua kaupan valikoimille ja itse tehty on aina itse tehty :-) 

Tällä kertaa päädyin Ruttikseen ja bongasin sieltä ilokseni Kakkuriihen kojun, jossa myytiin pelkästään gluteenittomia tuotteita. Löytyi suolaista ja makeaa ja hinnatkin olivat kohdallaan. 7,00 eurolla sain tosca-kakkupalan, marjapiirakan palan sekä kirsikkatomaatti-piirakkaa. Palvelu oli ystävällistä ja ilmeisesti en ollut ainoa keliaakikko joka oli löytänyt tiensä kojulle! Klo 16 aikoihin herkut olivat luonnollisesti hiukan vähissä ja ensi kerralla tiedän tulla hiukan aiemmin paikalle vielä runsaamman valikoimman perässä. Tarkoituksenani oli jakaa ostamani herkut eri päiville, mutta toisin kävi.. ihan mielettömän hyviä! Suosittelen jokaista menemään rohkeasti kaupungille Ravintolapäivänä ja tiedustelemaan löytyykö gluteenitonta. Itse olen hyvin arka etnisten ruokakojujen kanssa, mutta ehkä uskaltaudun joskus kokeilemaan jotain eksoottisempaakin. 

Millaisia kokemuksia teillä muilla on Ravintolapäivästä? Toivottavasti gluteenittomat paikat lisääntyvät entisestään eikä sopivan syötävän etsiminen ole haastavaa ja aikaa vievää vaan jokainen pääsisi nauttimaan uusista makuelämyksistä ruokavaliostaan huolimatta!

Mukavaa alkanutta syksyä toivotellen

Tiina :)  

Tunnisteet: 
ravintolapäivä

Lisää uusi kommentti